Një locion trupi me përqendrime të larta të përbërësve specifikë të provuar për të ushqyer dhe rihidratuar është domosdoshmëria juaj e parë. Ruajtja e lagështisë dhe vajrave natyrorë që kimia e trupit tuaj furnizon për nevojat tuaja të përditshme është e domosdoshme. Vula në këto elemente para se të zhvishen nga era, rrezet e diellit dhe fërkimi.

Një krem ​​sysh për të zvogëluar puffiness dhe qarqet e errëta është gjithashtu i rëndësishëm. Lëkura përreth syve tanë është super delikate dhe e ndjeshme ndaj çdo shqetësimi. Jini shumë të butë kur aplikoni produkte skincare të çdo lloji afër syve tuaj. Elasticiteti në këtë zonë komprometohet lehtësisht nga shtrirja dhe tërheqja.

Krem për duar ose këmbë: duart dhe këmbët meritojnë vëmendje shtesë. Shikoni për përbërës që zbuten, depërtojnë lehtë dhe shpejt por nuk përmbajnë konservues siç është parabeni. Ju nuk dëshironi që ata të zhyten në sistemin tuaj nervor. Kremrat dhe locionet e panumërta janë më të mira për shkak të alergeneve dhe përbërësve sintetikë. Kujdesi për lëkurën do të jetë lëkurë e rregullt me ​​vëmendje të veçantë për pjesët e trupit tuaj që janë të ekspozuar ndaj mjedisit.

Lëngu i fytyrës që synon të kthejë shenjat e plakjes. Produktet e kujdesit për lëkurën për fytyrën duhet të përbëhen nga përbërës specifikë shumë të përqendruar, për t’u marrë me kushtet e vështira për të cilat fytyrat tona i ekspozohen çdo ditë. Këtu përsëri, shmangni parfumet dhe preservatives. Hulumtimet e reja tregojnë se leshteriku i detit japonez është shumë i efektshëm në këtë zonë.

Dhe së fundi, një maskë e pastër e thellë për përdorim të rastit është një shtesë e shkëlqyeshme në rutinën tuaj javore. Mos përdorni shumë maska ​​pasi ato mund të shkaktojnë që vaji i tepërt të prodhohet si reagim nga lëkura juaj. Nëse jeni duke vazhduar mirëmbajtjen e rregullt, do të keni nevojë për një maskë të thellë pastrimi. Sidoqoftë, nëse vishni make-up të rëndë ose punoni në një situatë të ndotur, një maskë e fytyrës mund të jetë një aset në arsenalin tuaj.

Përdorimi i rregullt i këtyre produkteve për lëkurën do t’ju vendosë në rrugën për rinovimin e qelizave dhe lëkurën e përmirësuar dukshëm në të gjithë trupin tuaj. Isshtë gjithashtu e këndshme të kënaqeni me locione qetësuese. Skincare më efektive është e përditshme dhe e qëndrueshme. Përdorimi i butë i produkteve të përmendura më lart shkakton një ndryshim të dukshëm, pozitiv në pamjen tuaj me kalimin e kohës.

Shmangni me çdo kusht sulmet tepër të fuqishme të papritura në lëkurën tuaj delikate. Një entuziazëm i tepërt para një ngjarje madhore siç është dasma ose ribashkimi do të shkaktojë dëshpërim të madh. Bëni lehtë, ngadalë. Mos harroni: kujdesi për lëkurën më efektive ka të bëjë me zakone të mira afatgjata dhe përbërës me cilësi të lartë për të synuar zona dhe shqetësime specifike.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here